Általános részvételi feltételek:

 

1. A FussRábaköz 24 órás sport rendezvény célja a futás, a kerékpározás, az íjászat népszerűsítése az igazolt és amatőr sportolók részére, valamint az egészséges életmód népszerűsítése.

2. A FussRábaköz 24 órás váltó futáson – váltó kerékpározáson – váltó íjászaton előzetes regisztráció után lehet részt venni.

3. A FussRábaköz 24 órás sport rendezvényére nyilvános, arra bárki regisztrálhat nemre, korra tekintet nélkül. Minden olyan sportolót szeretettel várunk, aki érez magában annyi erőt, elhivatottságot, hogy a választott kategóriában a vállalt egy órát (vagy akár többet) teljesíteni tudja.

4. Regisztráció a még üres időpontokra lehetséges, de kérjük, csak azok regisztráljanak, akik a vállalt időpontban a rendezvény helyszínén meg is fognak jelenni. Ne szakítsuk meg a 24 órán át tartó sporteseményeket.

Regisztráció: fussrabakoz24@gmail.com

Időpontok:
Futás: 24 órás futás
– Kerékpár: 24 órás kerékpár
– Íjászat: 24 órás íjászat

 

5. Minden résztvevő vállalja, hogy az előzetesen regisztrált idő előtt lehetőség szerint 15 perccel korábban a csornai Művelődési Központnál (9300 Csorna, Szent István tér 36.) a választott kategóriára jellemző felszereléssel megjelenik, arra felkészült (bemelegített), és a váltást pontos időben végre tudja hajtani.
(Fontos, hogy mindenki időben érkezzen, a csúszás elkerülésének érdekében.)

7. Minden résztvevő vállalja, hogy a választott kategória kiírásában meghatározott követelményeket önállóan méri, számolja, és a végrehajtást követően a szervezők részére átadja, vagy közzé teszi.

8. A szükséges felszerelésről, kiegészítőkről – láthatósági mellény, fejlámpa, láthatóságot elősegítő eszközök, védőfelszerelés – minden résztvevő maga gondoskodik.

  • 9. A rendezvény idején a KRESZ-, valamint az egyéb biztonsági előírások betartása mindenki számára
  •  
  • 10. A regisztráció leadásával a sportolók és kísérőik tudomásul veszik, hogy az eredmények nyilvántartásához szükséges személyi adataikat a szervezők kezelik és tárolják, valamint kifejezetten hozzájárulnak ahhoz, hogy róluk a verseny szervezői fényképet és videó anyagot készíthetnek a verseny ideje alatt, amit a szervező a sporttevékenységével összefüggésben a későbbiekben publikálhat.
  •  

11. A rendezvényen mindenki saját felelősségére vesz részt.