Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében

Hálózatépítés és karbantartás

Ha vállalkozásában hálózat építésre, karbantartásra vagy költöztetésre van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal!

Ma már minden vállalkozásban vannak számítógépek. Sőt, ahogy a vállalkozás bővül, nem kell sok idő, hogy felmerüljön az igény az IT infrastruktúra bővítésére: jó lenne a megosztott internet használat, a számítógép hálózat, a webes levelezés, egy multifunkciós nyomtató, stb. Ha mindezt hozzáértő csapatra kívánja bízni, nyugodtan keressen meg minket!

 

Komplett IT infrastruktúra kiépítése

Számítógép hálózatok kivitelezése beleértve az egyéb kiszolgáló elemeket (telefon, internet, ISDN, megosztott nyomtatók, stb.). Az Önnel történő előzetes egyeztetés és helyszínfelmérés alapján megtervezzük irodája hálózatát annak minden elemével. Ezt követően - a terv elfogadása után - egy meghatározott ütemterv szerint összeszereljük a hálózatot és leteszteljük azt. Egyeztetünk az egyéb kivitelezőkkel, mint telefon és internet szerelő, villanyszerelő, a munka végeztével összeállítunk egy dokumentációt a hálózatról, hogy Ön teljes mértékben a vállalkozására tudjon koncentrálni. Az általunk elvégzett munkákra garanciát vállalunk.

 

Rendszerköltöztetés

Amennyiben új telephelyre költözik, szétszereljük és az új helyen összeszereljük a hálózatot (számítógép, telefon, internet), hogy Önnek a költözés ennyivel is egyszerűbb legyen. Bármelyik változatról is legyen szó, a kivitelezést gondos helyszínfelmérés és tervezés, Önnel történő egyeztetés előzi meg.

 

Hálózat karbantartás

Ha az Ön vállalkozásának már van számítógép hálózata (akár több telephelyen is), de az elavult, vagy problémákkal küzd: segítünk a korszerűsítésben. Helyszín- és igényfelmérés után ajánlatot adunk a hálózat korszerűsítésére. Az ajánlat elfogadását követően előzetes egyeztetés alapján megkezdjük a karbantartási munkákat, segítünk minimalizálni az ebből fakadó üzemszünetet vagy teljesen elkerülni azt.

Go to top