Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében

Számítástechnika: laptop, notebook szervíz, számítógép javítás

Számítógép szerviz, laptop javítás Csornán: A mosógép vagy mosogatógép javítására is a legtöbben szakembert bíznak meg. A számítógép ( PC ), notebook ( laptop ) az említetteknél még bonyolultabb eszköz a rajtuk lévő szofverek miatt. Mégis sokan érzik úgy, hogy értenek hozzá és megpróbálják megjavítani. Legtöbbször némi sikerrel vagy rosszabb esetben "katasztrófa" következik be: elvész az évek alatt összegyűjtött családi fotóalbum, a kiadott árajánlatok vagy a szerződések dokumentumai. Gondolja meg, hogy megéri-e a kockázatot? Meghibásodott, garanciaidőn túli számítógépének, notebook-jának, nyomtatójának javítását bízza szakemberre!

 

Karbantartás

Az autó lehet munkaeszköz vagy a szórakozás ( pl. családi kirándulás) egyik segédeszköze. A megadott km óra állásnál szüksége van karbantartásra. A számítógép ( PC ), notebook ( laptop ), nyomtató esetében is ugyanez igaz. A por és a szoftverek "szemetelése" az idő teltével károsan befolyásolják a gépek működőképességét. A karbantartás hiánya miatt biztosan akkor fog tönkremenni, amikor egy fontos emailt kellene elküldeni, vagy leadni a szakdolgozatot, vagy ...
Mint ahogy az autónál pl. az olajcsere elmaradása a motor meghibásodásához vezethet, egy notebook-nál a karbantartás hiánya először csak túlmelegedést okoz, de az alaplap meghibásodását is okozhatja, mely nagyon jelentős költéget jelent. Kímélje meg magát a nem várt költségektől, ne feledje a rendszeres karbantartást!

 

Informatikai rendszer üzemeltetés, rendszergazdai tevékenységek

Kis- és középvállalatok számára biztosítunk informatikai támogatást, így nem kell informatikai szakembert alkalmazniuk, partereinknek nem kell az informatikával foglalkozniuk.
Megoldásunk előnyei:

   - bérköltség és annak járulékos költségeit így megtakaríthatja a vállalkozás
   - üzemeltetésben gyakorlott szakember áll rendelkezésre
   - versenyképes, korszerű informatikai szolgáltatások felhasználása
   - jól meghatározott és mérhető az informatikai szolgáltatások minősége és költsége
   - a mindenkori legfrissebb szoftver verziók ismerete


Állapotfelmérés

Gyorsítani, fejleszteni szeretné számítógépét, de nem tudja, hogy hol kezdje? Kérje szakértő kollégáink segítségét. Nem biztos, hogy csak új, fejlettebb hardver eszköz vásárlásával tudja gyorsítani gépét, sokszor akár egy újratelepítés is megoldhatja a problémát.

 

Microsoft Windows rendszer Telepítés

Az évek vagy az intenzív használat során a számítógépes rendszerek is "megöregszenek". Lelassul, nehezebben reagál a felhasználó parancsaira, vagy pl egy vírusfertőzés hatására akár működésképtelenné is válhat.
Ez a rendszer telepítésével ( újra installálás ) orvosolható. Csak be kell tenni a CD-t és már kész is.
A legtöbb eset azonban nem ilyen egyszerű. Nem történik meg az adatok teljes mentése és elveszhetnek a legféltettebb file-jaink. Nincsenek meg a számítógép driver lemezei, ezért nem fog működni pl. a hangkártya és nem fog hangot adni. Több órát vagy több napot is eltölthet vele eredménytelenül.
Miért kellene Önnek ezzel foglalkozni? Hívja szervizünket. Önnek rendelkeznie kell egy jogtiszta telepítőkészlettel, mellyel szakszerűen újratelepítjük számítógépét.

Go to top