Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében

Cégtörténet

 

1995-ben alapítottuk az ATI Comp Bt-t (9300 Csorna, Szent István tér), majd a folyamatos fejlődés következtében létre hoztuk az ATI Computer Kft-t 1996.12.05-én. A társaságot két informatikával foglalkozó fiatal alapította, azzal a céllal, hogy az akkoriban egyre dinamikusabban fejlődő számítástechnikai ágazatban nyújtson segítséget a lakossági és üzleti szférában egyaránt.
Az ATI Computer Kereskedelmi és Szolgáltató Kft főként informatikai eszközök és kellékek forgalmazásával és szervizével valamint informatikai szaktanácsadással, karbantartással foglalkozott.

Cégünk a VOADFONE Hivatalos viszonteladójakén tevékenykedett, 2001-2006-ig Csornán és 2003-2009-ig Kapuváron.

 A 19 év alatt felhalmozódott tapasztalatainkra, szakmai tudásunkra és jó kapcsolatainkra, továbbá kifejezetten jó szakmai hírnevünkre alapozva elhatároztuk, hogy bővítjük palettánkat a vezeték nélküli kommunikáció és gyógyászat területén.
Gyógyászati üzletágunk 2002 júliusától szolgálja ki az orvosok, rendelők, kórházak és lakossági ügyfelek vásárlási és szerviz igényeit gyógyászati segédeszközök, házi betegápolási eszközök területén. Üzletünkben vérnyomásmás- és vércukormérők széles választékával, babaápolási és házi betegápolási termékek színes skálájával szolgáljuk ki vevőinket.

Szakmai tapasztalatainkat felhasználva Ügyfeleink hatékony munkájának segítése érdekében dolgozunk a legmegbízhatóbb szervizesekkel.


Cégvezetés

Tóth Attila - ügyvezető
Giczi Tibor - ügyvezető

 

Minőségpolitika

Az ATI Computer Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. módszertani előírásoknak megfelelően lebonyolított üzleti értékesítést és szervizműhelyt valósít meg és hibátlan, határidőre átadott munkára törekszik. Ezt jelzi az ügyfelek megelégedettsége is.Adatkezelési politika


Az ATI Computer Kft. szakemberei az általuk végzett munka során a birtokukba jutott személyes és üzleti adatokat a mindenkor hatályos jogszabályi előírásoknak és szakmai követelményeknek megfelelően kezelik illetve dolgozzák fel.
 

 

Go to top