Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében

Szolgáltatásaink

Számítástechnika: laptop, notebook szervíz, számítógép javítás

Számítógép szerviz, laptop javítás Csornán: A mosógép vagy mosogatógép javítására is a legtöbben szakembert bíznak meg. A számítógép ( PC ), notebook ( laptop ) az említetteknél még bonyolultabb eszköz a rajtuk lévő szofverek miatt. Mégis sokan érzik úgy, hogy értenek hozzá és megpróbálják megjavítani. Legtöbbször némi sikerrel vagy rosszabb esetben "katasztrófa" következik be: elvész az évek alatt összegyűjtött családi fotóalbum, a kiadott árajánlatok vagy a szerződések dokumentumai. Gondolja meg, hogy megéri-e a kockázatot? Meghibásodott, garanciaidőn túli számítógépének, notebook-jának, nyomtatójának javítását bízza szakemberre!

 

Karbantartás

Az autó lehet munkaeszköz vagy a szórakozás ( pl. családi kirándulás) egyik segédeszköze. A megadott km óra állásnál szüksége van karbantartásra. A számítógép ( PC ), notebook ( laptop ), nyomtató esetében is ugyanez igaz. A por és a szoftverek "szemetelése" az idő teltével károsan befolyásolják a gépek működőképességét. A karbantartás hiánya miatt biztosan akkor fog tönkremenni, amikor egy fontos emailt kellene elküldeni, vagy leadni a szakdolgozatot, vagy ...
Mint ahogy az autónál pl. az olajcsere elmaradása a motor meghibásodásához vezethet, egy notebook-nál a karbantartás hiánya először csak túlmelegedést okoz, de az alaplap meghibásodását is okozhatja, mely nagyon jelentős költéget jelent. Kímélje meg magát a nem várt költségektől, ne feledje a rendszeres karbantartást!

 

Informatikai rendszer üzemeltetés, rendszergazdai tevékenységek

Kis- és középvállalatok számára biztosítunk informatikai támogatást, így nem kell informatikai szakembert alkalmazniuk, partereinknek nem kell az informatikával foglalkozniuk.
Megoldásunk előnyei:

   - bérköltség és annak járulékos költségeit így megtakaríthatja a vállalkozás
   - üzemeltetésben gyakorlott szakember áll rendelkezésre
   - versenyképes, korszerű informatikai szolgáltatások felhasználása
   - jól meghatározott és mérhető az informatikai szolgáltatások minősége és költsége
   - a mindenkori legfrissebb szoftver verziók ismerete


Állapotfelmérés

Gyorsítani, fejleszteni szeretné számítógépét, de nem tudja, hogy hol kezdje? Kérje szakértő kollégáink segítségét. Nem biztos, hogy csak új, fejlettebb hardver eszköz vásárlásával tudja gyorsítani gépét, sokszor akár egy újratelepítés is megoldhatja a problémát.

 

Microsoft Windows rendszer Telepítés

Az évek vagy az intenzív használat során a számítógépes rendszerek is "megöregszenek". Lelassul, nehezebben reagál a felhasználó parancsaira, vagy pl egy vírusfertőzés hatására akár működésképtelenné is válhat.
Ez a rendszer telepítésével ( újra installálás ) orvosolható. Csak be kell tenni a CD-t és már kész is.
A legtöbb eset azonban nem ilyen egyszerű. Nem történik meg az adatok teljes mentése és elveszhetnek a legféltettebb file-jaink. Nincsenek meg a számítógép driver lemezei, ezért nem fog működni pl. a hangkártya és nem fog hangot adni. Több órát vagy több napot is eltölthet vele eredménytelenül.
Miért kellene Önnek ezzel foglalkozni? Hívja szervizünket. Önnek rendelkeznie kell egy jogtiszta telepítőkészlettel, mellyel szakszerűen újratelepítjük számítógépét.

Hálózatépítés és karbantartás

Ha vállalkozásában hálózat építésre, karbantartásra vagy költöztetésre van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal!

Ma már minden vállalkozásban vannak számítógépek. Sőt, ahogy a vállalkozás bővül, nem kell sok idő, hogy felmerüljön az igény az IT infrastruktúra bővítésére: jó lenne a megosztott internet használat, a számítógép hálózat, a webes levelezés, egy multifunkciós nyomtató, stb. Ha mindezt hozzáértő csapatra kívánja bízni, nyugodtan keressen meg minket!

 

Komplett IT infrastruktúra kiépítése

Számítógép hálózatok kivitelezése beleértve az egyéb kiszolgáló elemeket (telefon, internet, ISDN, megosztott nyomtatók, stb.). Az Önnel történő előzetes egyeztetés és helyszínfelmérés alapján megtervezzük irodája hálózatát annak minden elemével. Ezt követően - a terv elfogadása után - egy meghatározott ütemterv szerint összeszereljük a hálózatot és leteszteljük azt. Egyeztetünk az egyéb kivitelezőkkel, mint telefon és internet szerelő, villanyszerelő, a munka végeztével összeállítunk egy dokumentációt a hálózatról, hogy Ön teljes mértékben a vállalkozására tudjon koncentrálni. Az általunk elvégzett munkákra garanciát vállalunk.

 

Rendszerköltöztetés

Amennyiben új telephelyre költözik, szétszereljük és az új helyen összeszereljük a hálózatot (számítógép, telefon, internet), hogy Önnek a költözés ennyivel is egyszerűbb legyen. Bármelyik változatról is legyen szó, a kivitelezést gondos helyszínfelmérés és tervezés, Önnel történő egyeztetés előzi meg.

 

Hálózat karbantartás

Ha az Ön vállalkozásának már van számítógép hálózata (akár több telephelyen is), de az elavult, vagy problémákkal küzd: segítünk a korszerűsítésben. Helyszín- és igényfelmérés után ajánlatot adunk a hálózat korszerűsítésére. Az ajánlat elfogadását követően előzetes egyeztetés alapján megkezdjük a karbantartási munkákat, segítünk minimalizálni az ebből fakadó üzemszünetet vagy teljesen elkerülni azt.

Vírusirtás

Naponta többezer új vírus készül. Egyre nagyobb veszélyt jelentenek a vírusok, férgek, adathalász támadások, spamek. Segítünk Önnek vírusoktól, egyéb kártékony programoktól, kéretlen levelektől mentes környezetet kialakítani, de sajnos tudomásul kell vennünk, hogy 100%-os megoldás nincs.
Ha már megtörtént a baj, talán akkor is segíthetünk...

 

Állapotfelmérés

Gyorsítani, fejleszteni szeretné számítógépét, de nem tudja, hogy hol kezdje? Kérje szakértő kollégáink segítségét. Nem biztos, hogy csak új fejlettebb hardver eszköz vásárlásával tudja gyorsítani gépét, sokszor akár egy újratelepítés is megoldja a problémát.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Weblapkészítés

Cégünk egyik új profilja a weblap készítés és szerkesztés. Weboldalaink a megrendelők egyedi igényeihez igazodnak s bármely felmerülő problémára, kérésre megtaláljuk a választ. Teljes megoldást kínálunk, beleértve a domain regisztrációt, a tárhely szolgáltatást, az oldal teljes grafikai tervezését, a szükséges adatbázisok kialakítását.

Admin felülettel készülő lapok

Ez esetben az elkészítést követően szükséges frissítések a megrendelő önállóan, informatikus segítsége nélkül el tudja végezni. Folyamatosan fejlesztendő lapok: Ilyen esetekben a weblap elkészítését követően is kapcsolatban maradunk a megrendelővel, s a felmerülő igényeknek megfelelően folyamatosan frissítjük, karbantartjuk az oldalt.

 

Referenciák

Átalunk készített honlapok

       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Adatmentés, archiválás

Az adataink, file-jaink kincset érnek! Erre legtöbbször csak akkor jövünk rá, mikor már késő, mert elvesztek! Megtervezzük Önnek az adatmentési stratégiáját vagy elvégezzük azt.

 

Állapotfelmérés

Gyorsítani, fejleszteni szeretné számítógépét, de nem tudja, hogy hol kezdje? Kérje szakértő kollégáink segítségét. Nem biztos, hogy csak új fejlettebb hardver eszköz vásárlásával tudja gyorsítani gépét, sokszor akár egy újratelepítés is megoldja a problémát.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Go to top